Profilkläder

Avtal
Södra Sandby IF, Adidas och Intersport Nova Lund har tecknat ett samarbetsavtal om inköp av idrottsprodukter och profilkläder t.o.m. 2017. Intersport Nova Lund kommer att vara leverantör av kläder och utrustning till Södra Sandby IF med Adidas som material- och klädleverantör. Avtalet bygger på ganska höga rabatter med motprestation att klubben gör sina inköp av såväl material som profilkläder hos Intersport Nova Lund.

Profilkläder
Aktuellt sortiment hittas via länk till beställningslapp. Det är en pdf-fil, uppdelad på 4 sidor:
  • träning
  • match
  • ledare
  • övrigt
Varorna i profilsortimentet är rabatterade i jämförelse med ordinarie butikspriser. Angivet pris gäller vid individuell inlämning av beställningslapp i butiken. Vid samlad beställning från en trupp som hämtas i gemensam låda ges ytterligare 10% rabatt. Varorna i profilsortimentet får kompletteras med namn enligt beställningslapp. Leveranstiden är normalt ca två veckor.

150217-damdress150217-herrdress-web
Föreningens nya matchdress kommer från Adidas sortiment och är fr.o.m. seriestart 2015 - helblå. Under något övergångsår är det OK för ungdomslag att spela med befintliga vita shorts.

Matchkläder, fotboll
5-manna
  • matchtröja lånas av klubben
  • blå shorts och blå strumpor bekostas av spelaren, klädprofilens sortiment rekommenderas
7-manna och därefter
  • matchtröja lånas av klubben
  • blå shorts och blå strumpor enligt klädprofilen
  • när truppen börjar med seriespel i 7-manna erhåller den en uppsättning med short & strumpor, därefter bekostas dess av spelaren

Ledare som är med medlem erhåller
  • t-shirt och långärmad tröja när man börjar som tränare
  • byxa & väska när ledaren gått Tränarutbildning C eller motsvarande utbildning
  • subventionerat pris på regn- och coach-jacka
  • kläder & väska förnyas vid behov
Beställning av kläder till ledaren görs alltid via styrelsen, i annat fall får man själv bekosta kläderna.

Medlemsrabatter
Medlemmar i SSIF erhåller vid uppvisande av medlemskort följande rabatter hos Intersport Nova Lund
  • alltid 10% på Intersport Nova Lund, gäller ALLA priser i hela butiken
  • 20% på Intersport Nova Lund vid tre inköpsaktiviteter per år (mars, september och december), gäller på ALLA priser i hela butiken.

Club INTERSPORT - samla egen bonus och stötta samtidigt SSIF
Club INTERSPORT ger dig möjlighet att ta del av unika erbjudanden, nyheter och  inbjudningar och du får bonus på allt du köper. Bonusen är 2-6% på dina bonusgrundande köp.

Som medlem i Club INTERSPORT får du
  • bonus på allt du köper - ju mer du handlar desto mer i bonus
  • rabatter och erbjudanden bara för medlemmar
  • inbjudan till Club kvällar och förtur på rea
Det kostar inget att vara medlem. Från och med andra året dras en årsavgift från intjänad bonus. Har man gjort bonusgrundande köp för mindre än 2000 kr betalar man ingen årsavgift.

Stötta SSIF genom dina köp hos Intersport i Sverige
  • då du registrerar ditt köp med Club INTERSPORT kan du dessutom utöver din egen bonus också stötta SSIF med 3% på allt du köper
  • som medlem loggar du in på www.intersport.se och lägger under Mina uppgifter ==> Min förening till Södra Sandby IF
Mer information hittar ni på Club INTERSPORT