Hoppa till sidans innehåll

2017-09-30 Herrar A - Tågarps AIK

2017-10-04 19:42
Herrar A -Tågarps AIK 0-3 (0-0)
  • Uppdaterad: 2017-10-06 10:18

Sista seriematchen för säsongen. Vi hade inte mycket mer än äran att spela för. Tågarp däremot kunde vid oavgjort eller förlust hamna i negativt kval. Ganska stark blåst annars ett trevligt höstväder.

Vi startar med Dennis, Fräs, Joel, Eric, Lai, Jonte, Pontus, Jacob B, Armin, Davve och Calle.

1:a halvlek startar och vi ser direkt vem som har mest att spela för. Tågarp trycker på och är ordentligt taggade. Jo de har lite hjälp av medvinden, gör att det blir svårt att rensa i trängda lägen. De spelar väldigt rakt, ofta en längre boll från bakplan över vår backlinje. 3 snabba anfallare löper och vi måste vara på ständig vakt. Dock ställer den hårda vinden till det lite för ett sådant spel då många bollar rinner iväg. I stort har vi bra koll, visst kommer de fram i några halvlägen och avslutar, men har man press på dem i avslutslägena och de får komma från lite dåliga vinklar så är man trygg när man har en bra keeper som Dennis. Inga problem för honom att avstyra de avslut som kom. Efter halva halvleken börjar vi hitta ett eget spel, vi visar flera gånger hur skickliga vi är med bollen och spelar oss ur trängda lägen. Vi har dock svårt att få till något och halvleken slutar 0-0.

2:a börjar vi bättre och nu är det vi som har mer av spelet och kommer också fram i en del halvlägen. Hade vi lyft blicken i några lägen så hade vi fri spelare, men vi hittade dem tyvärr inte. Tågarp fortsatte med sina långa bollar, men vi har bra koll på dem. Med ca. kvarten kvar får deras duktige cetrala anfallare bollen lite utanför vårt straffområde, vi avvaktar istället för att pressa och han prickskjuter in 0-1. Sedan försöker vi trycka på för kvittering och lyfter upp folk, då ramlar både 0-2 och 0-3 in. Inte mycket att säga om, vi chansar och jobbar inte hem utan hoppas backarna ska klara det och skicka upp bollen snabbt. Matchen slutar 0-3.

Inte mycket at säga om idag. Tågarp ville mer och har flera duktiga spelare, vi försökte, men den där viktiga glöden fanns inte riktigt och då kan det gå som det gjorde idag. Vi ska dock vara nöjda med första säsongen i 4:an på många år. Det slutade med en 5:e plats och då ska vi tänka på att vi låg sist efter 4 omgångar. Återkommer med lite analys senare i höst/vinter. Nu tar vi lite välbehövlig vila. 

STARKT JOBBAT BOYZ  

Skribent: Michael Paradis
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info