Hoppa till sidans innehåll

2017-10-02 Damer U - Trelleborgs FF

2017-10-02 22:27
Damer U - Trelleborgs FF : 2-1 (2-0)
  • Uppdaterad: 2017-10-04 13:33

Sista U-lagsmatchen för säsongen slutade med vinst! (Elin Rosén)

Dags för sista seriematchen för Dam U som spelades mot Trelleborgs FF som nyss vunnit div 3 med sitt A-lag. Som vanligt hade vi en härlig blandning av spelare från seniorlaget och spelare från F17-laget som fyller på. Vi inleder matchen lite knaggligt och spelet sitter inte riktigt där det ska men vi får ändå ett tidigt ledningsmål. På något sätt gör inte detta att vi slappnar av utan vi stressar på och Trelleborg är absolut inte ofarliga, dom är på hugget, ligger nära i markeringar och skaver oss hela tiden på hälarna. Vi transporterar boll med lite för många tillslag och bara stundtals spelar vi på ett och två tillslag och då hinner inte Trelleborg alls med. Vi går till halvtidsvila med ledning 2-0. Så fort vi samlas i halvlek börjar tjejerna direkt säga att "vi spelar inte bra". Vi pratar om några justeringar i anfallsspelet där vi ofta har vänt ryggen till bollhållaren och fyra spelare springer i djupled.

Andra halvlek ser ut som första ungefär och det är svårt att sätta fingret på det men vi är inte riktigt där fullt ut idag. Vi har ett par vassa chanser i andra halvlek, Trelleborg gör ett mål men 2-1 står sig matchen ut. Vi avslutar således med en vinst trots att spelet inte stämmer matchen igenom. Det vi måste ta med oss är att när vi väl spelar med få tillslag och har fart på både fötter och boll, då är det många lag som har svårt att hänga med oss. Trots ny startelva och ny blandning av spelare varje match verkar tjejerna ha jättekul och stämningen är härlig trots att vi blandas över laggränserna men det är så kul att se! Det känns inte som att det är två olika lag vi har utan på planen och innan matchen är vi verkligen en enhet. 

De tre sista matcherna har varit väldigt givande trots två förluster och en vinst men vi lär oss något nytt varje match och det måste vi ta med oss. Härligt jobbat tjejer, och tack för denna säsongen!! 

Länk till matchfakta

Länk till serietabell DU Kompisligan Skåne Div 1, höst

Skribent: Stefan Jönsson
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info