Hoppa till sidans innehåll

Barnfotbollscoach

23 MAJ 2019 13:55
Skånes Fotbollförbund har startat ett projekt kallat Barnfotbollscoach. SSIF har under våren smygstartat som en av ett 20-tal föreningar som deltar i projektet
  • Skapad: 23 MAJ 2019 13:55

Emma Nilsson har fått uppdraget att vara Barnfotbollscoach i SSIF. Efter en smygstart under våren vill vi nu informera bredare om satsningen.

Magnus Palmén (Skåneboll), David Sjöström (ungdomsansvarig i SSIF) och Emma Nilsson (BFC) vid uppstartsmötet i januari.


Först några ord från Emma:

Jag heter Emma Nilsson och kommer under 2019 att vara barnfotbollscoach (BFC) i Södra Sandy IF. Jag har tidigare varit tränare i SSIF i F99 med David och sedan var jag även en halvsäsong i damlaget som rehabtränare. Efter två år i USA där jag studerat idrottspsykologi är jag nu glad att kunna komma tillbaka till föreningen och hjälpa till igen.

Som BFC är mitt uppdrag att se till att riktlinjerna i Fotbollens Spela Lek och Lär genomsyras i föreningens verksamhet. Dessa riktlinjer inkluderar bland annat att fotboll skall vara för alla, att det ska vara roligt, att vi i föreningen fokuserar på glädje och ansträngning och fair play. Uppdraget innebär att jag kommer att vara på plats under träningar och matcher för att observera och utveckla match- och träningsmiljön för alla lag upp till 12 år. Jag kommer att finnas som stöd både för tränare och föräldrar i lagen.

Jag ser verkligen fram emot att få komma ut och träffa alla tränare och fotbollsspelare. Jag kommer redan den här veckan att börja komma ut och presentera mig för er som inte var på mötet förrförra veckan. För mig är det viktigt att ni inte ser mig som någon som kommer att bedöma ert ledarskap utan jag kommer snarare finnas som stöd och hjälp vid frågor och utvecklingsmöjligheter.

Vi ses!

Emma

Mer information om projektet finns på denna länk. Vi önskar Emma välkommen tillbaka och lycka till i en satsning som vi hoppas skall bidra till att vi stärker vår verksamhet kring barnfotbollen. Emma kan nås på 070-8226754.

Skribent: Olle Fridolf
Epost: This is a mailto link

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info