Hoppa till sidans innehåll

Sandbyspelen

19 NOV 2018 16:42
Min första helg som cupansvarig är avklarad!
  • Skapad: 19 NOV 2018 16:42

Planering har pågått under en längre tid men i fredags kl 15 gick vi "i drift"!

Lite nervös får jag erkänna, nervositet ger skärpa och är bra i lagom dos.

På plats i hallen och i full fart med att koppla in våra resultatskärmar när jag anlände var Fredrik Olsson & Paul Vanil, tränare för P10/11.

Hallen ställdes i ordning och ändrade karaktär från idrottshall till fotbollscup! Vi hade god hjälp av tjejer från TEAMET & 02/03 som byggde sarg, bar bord och tömde hallen på sådant som inte behövdes.

Håkan Gustavsson var ett gott stöd, han har ju varit med några gånger så att säga. Håkan såg till att vi hade god strömförsörjning under hela helgen, värdefullt för att kunna rigga kiosk mm.

Lena Svensson har beställt och planerat vilka varor vi ska ha i kiosken och dessutom försörjt oss med jättegod pastasallad under hela helgen!! Lena är en klippa med stenkoll och har stöttat med påfyllnad och akutinköp. 

Lite drama i starten, våra matchfunktionärer sitter fast i en kö på E22 p g a en trafikolycka. Reservplan; Peter Garmfors pappa i F04/05 ställer upp som inhoppare om det behövs. Frida Lejonhufvud & Kajsa Kihlberg, våra matchvärdar som ska öppna upp cupen tillika spelare i SSIFs damlag, kommer med andan i halsen på plats och vi kan starta ca 2 minuter försenade.

Efter att vi drog i gång i fredags har 74 matcher spelats i olika åldersgrupper. STORT TACK till alla spelare som har bjudit på underhållning och spänning. Våra domare har gjort ett jättejobb och agerat föredömligt i alla lägen, STORT TACK!

Härlig stämning i hallen och fin futsal i jämna och tuffa matcher är min bild av helgen i stort.

Ett STORT TACK till alla som har ställt upp på olika funktionärspass under hela helgen - så roligt att träffa er alla!! Ingen kan gör allt men alla kan göra något!! Jag får säga att jag har hittat en hel del nya oslipade diamanter som verkligen har talang för att prata i mikrofon, sälja i kiosken, få till en grym glöd på grillen eller att sköta om hallen så att allt ser snyggt och trevligt ut under hela cupen.

Städ- och röjningstruppen steg in i hallen strax efter 15 på söndagen och gjorde en heroisk insats. Lite efter kl 17 låste jag hallen och drog hemåt.

Tack till Tävlingsgruppen Fredrik Olsson, Linda Mårtensson & David Sjöström som har hanterat allt som har rört spelschema, anmälda lag mm.

Tack Olle, Caroline & Tove för hjälp med förberedelser och för att jag har fått "tanka av" er tidigare erfarenheter.

För er som har missat detta härliga evenemang, misströsta inte.

På fredag kör vi igen!! Kom ner till Killbäckshallen, se fin futsal, ta en fika och heja på alla duktiga spelare!!

/Carina Wahlgren

Skribent: Carina Wahlgren

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info