Hoppa till sidans innehåll

Inför: Hittarps IK-SSIF Herr (DM)

2018-05-15 13:56
Ikväll väntar ett avbrott ifrån seriespelet när vi möter division 2 laget Hittarp i DM-slutspelets tredje omgång.
  • Uppdaterad: 2018-05-15 13:56

I förra omgången av DM tog vi en komfortabel seger mot division 5 laget Croatia Helsingborg. I den matchen styrde vi tillställningen från avspark till slutsignal. Ikväll kan vi förvänta oss en annan matchbild när vi gästar Hittarps IK på Laröds IP.

Hittarp kommer precis som vi ifrån en stark säsongsinledning där laget förnärvarande parkerar på en tredje plats i division 2 västra Götaland. Laget har inte förlorat på de sex inledande omgångarna. Senast så besegrades Högaborg på hemmaplan.

Det är alltid svårt att sia i förväg om vad lag med högre serietillhörighet kommer med för laguppställning. Det som redan kan konstateras är att vi kommer möta spelare med högre kaliber än vad vi är vana med ifrån serien.  Hittarp har en del meriterande spelare som har spelat mycket högre upp, blir spännande om vi får möjligheten att mäta oss med dessa.

Eftersom två veckomatcher väntar denna vecka så har vi får justera lite i vårt träningsupplägg. Igår, måndag tränade vi ett kortare pass med fokus på återhämtning ifrån helgen.  Ny träning väntar på torsdag och sedan fredag tillbaka i seriespel för att ta oss an Önneköp på bortaplan.

Till kvällens match tvingas vi både avstå spelare med känningar samt vila spelare som har matchats mycket. Men är det något vi har visat under säsongen så är det att vi har en väldigt bra bredd i vår trupp. Under seriens inledande sex omgångar har inte haft samma startelva i någon av matcherna. Många skulle säkert se detta som en nackdel för vår del handlar det om att nya spelare får chansen att visa att de ska ha mer speltid i framtiden.

Matchtruppen:
Dennis Jürs
Andreas Holmberg
Yazid Azreguerras
Emil Jakobsson
Anton Gréen
Pontus Svensson
Eric Norling
Johannes Hultgren
David Jönsson
Jacob Nystrand
Jakob Bowers
Jonatan Borg
Armin Muratovic
Omar Assidi
Carl Jönsson
Amayas Hamici

Matchinfo
Hittarps IK – Södra Sandby IF
Laröds IP, A-plan 19:00
Domare: Daniel Wilhelmsson, Helsingborg

Skribent: Martin Kindberg
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info