Hoppa till sidans innehåll

Inför: SSIF Herr-IFK Simrishamn

2018-05-11 22:04
Omgång 6 i division 4 Östra bjuder på en riktig toppmatch när vi tar emot serieledande IFK Simrishamn hemma på Sandbyvallen.
  • Uppdaterad: 2018-05-11 22:04

Inför lördagens omgång står både vi och Simrishamn på 13 inspelade poäng, endast tre mål skiljer lagen emellan till Simrishamns fördel.

Vi kommer senast ifrån en övertygande 3-0 seger borta mot Lunnarp. Matchen bjöd på flera positiva saker ur ett Sandby-perspektiv. Vi fick verkligen vår offensiv att stämma, det i sig resulterade i tre mål framåt och ett flertal skapade målchanser. Defensivt är vi fortsatt väldigt bra, för närvarande är vi det lag i samtliga division fyra serier i Skåne som har släppt in minst antal mål.

Tar vi med oss de positiva sakerna ifrån Lunnarps-matchen så kommer lördagens match mot Simrishamn bli väldigt intressant.

 Motståndarna IFK Simrishamn gör sin tredje säsong i division 4. 2017 års säsong slutade med att Simrishamn placerade sig fyra i serien endast en poäng ifrån kvalspel till division 3. En förlust i sista omgången mot Snogeröd grusade möjligheterna till en eventuell uppflyttning. I år verkar Simrishamn vara revanschsugna på fjolårets missade topplacering. Laget nämns av många som favoriter i serien och man har onekligen levt upp till favoritskapet såhär långt.

Simrishamn kommer senast ifrån en 2-1 vinst hemma mot VMA IK.

I lördagens matchtrupp tvingas vi till några förändringar. Armin Muratovic och Oskar Svensson är bortresta. Yazid Azreguerras har dessvärre också förhinder och kan inte medverka i helgens match.

På skadefronten ser det däremot ljusare ut. Pontus Svensson fick sina första minuter i seriespel för året efter sitt inhopp senast mot Lunnarp. Så för tillfället är vi helt skadefria.

Matchtruppen
Dennis Jürs
Anderas Holmberg
Eric Norling
Nicolai Paradis
Emil Jakobsson
Pontus Svensson
Jonatan Borg
Noah Paradis
Mathias Andersson
Johannes Hultgren
Robin Andersson
Jakob Bowers
Carl Jönsson
Jacob Nystrand
Kosovar Gashi
Omar Assidi

Matchinfo:
Södra Sandby-IFK Simrishamn
14:00, lördagen 12 maj, 14:00
Domare: Stefan Jovanovic, Kritianstad

 

Värt att notera...
...vår positiva inledning placerar oss för närvarande som Lunds kommuns tredje bästa herrlag.

Skribent: Martin Kindberg
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info