Hoppa till sidans innehåll

Inför: SSIF Herr- Janstorps AIF

2018-04-13 18:48
Förra helgens premiär borta mot Rydsgård gav oss precis den start som vi önskade oss. Med ett stärkt självförtroende och vind i seglen så tar vi emot nykomlingen Janstorps AIF hemma i Södra Sandby.
  • Uppdaterad: 2018-04-13 18:48

Under veckan som har gått har vi analyserat matchen mot Rydsgård, vi är alla rörande överens om att vi gjorde en stabil premiär. Framförallt var det vårat försvarsspel som stack ut ifrån den matchen.

Till hemmapremiären mot Janstorps tvingas vi till en rad förändringar i matchtruppen jämfört med föregående helgs matchtrupp.
Andreas Holmberg och Jakob Nystrand som båda gjorde en mycket förtjänstfull insats mot Rydsgård missar matchen av olika anledningar. Lägg därtill Eric Norling som i veckan skadade sin häl. Premiärmålskytten Johannes Hultgren missar även han matchen. Carl Jönsson avtjänar i lördagens match sin automatiska avstängning från det röda kortet, beslut om ytterligare avstängning väntas komma nästa vecka.

Detta i sin tur leder till flera nya spelare som kommer in i matchtruppen, vi i ledarstaben har en stor tillit och tro på att dessa spelare kommer göra allt för att sätta avtryck för att behålla sin plats i matchtruppen.

Lördagens motstånd Janstorp nämns av flera som en av favoriterna till topplaceringarna detta år. Mycket i detta grundar sig Janstorps stora aktivitet under transfermånaderna. Enligt klubbens hemsida har tio nya spelare anslutit sig till föreningen.

Janstorp spelade under föregående år i division 5 där man slutade på en andra plats drygt 15 poäng efter seriesegrande Genarps IF. Avancemanget säkrades genom vinst mot först Sjöbo IF och sedan fick bortamålsregeln fäll avgörande i den andra kvalomgången mot Hanaskog.

Vi hoppas att många Sandby-supportrar hittar ner till konstgräset på Lördag, 14:00 är det avspark. Vi i herrtruppen vill också skicka ett stort lycka till, till vårt damlag som premiärspelar i denna helg borta mot Växjö DFF.

Södra Sandby IF-Janstorps AIF
14:00, konstgräset
Domare: Rawa Gahrib, Malmö
Senaste match: Rydsgårds AIF-SSIF 1-3 (1-3), Janstorps AIF-VMA IK 3-2 (1-1)

Matchtruppen:
Dennis Jürs
Emil Jakobsson
Yazid Azreguerras
Nicolai Paradis
Omar Assidi
Noah Paradis
Jonatan Borg
Jakob Bowers
Oskar Svensson
Mathias Andersson
Armin Muratovic
David Jönsson
Robin Andersson
Hannes Gustavsson
Måns Dahlbäck
Tommy Magnusson

Vi hälsar publik, domare och motståndarlag varmt välkomman till Södra Sandby!

Skribent: Martin Kindberg
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info