Hoppa till sidans innehåll

Inför: SSIF Herr-Näsby IF

2018-06-08 21:39
Efter två raka bortamatcher är vi imorgon (lördag) tillbaka på Sandbyvallen för hemmatmatch mo Näsby IF
  • Uppdaterad: 2018-06-08 21:49

Förra helgen var vi åter på besök i de nordostliga skogarna, liksom helgen innan så lämnade vi full pott och tre poäng på kontot. Senast var det Hjärsås/Värenstorp som bjöd upp till en tuff match för vår del. Trots att det blev en väldigt svårspelad match så tycker jag att vi kontrollerade händelserna i matchen och borde ha tagit bättre tillvara på några av de heta målchanser som vi skapade.
Förutom de tre poängen så var det också extra glädjande att Jakob Bowers prickade in sitt första mål för säsongen, välförtjänt. Daniel Karlsson gjorde också sina första minuter i den blå tröjan efter ett inhopp i slutet av matchen.

Imorgon (lördag) är det återigen ett lag ifrån nordost som står för motståndet i Näsby IF. Näsby är nykomlingar i division 4 efter att ha vunnit sin division 5-serie under fjolåret endast en poäng före VMA. Laget har inlett sin säsong i division 4 väldigt stabilt och placerar sig i mitten utav tabellen, med 14 inspelade poäng.

Matchen är den sista innan serien vänder (vi spelar ytterliggare två matcher innan sommaruppehållet). Förutom våra goda resultat under vårsäsongen så har vår defensiv varit väldigt framgångsrik. På tio seriematcher har vi endast släppt in ett spelmål, en fantastiskt bra prestation av laget. Spelar vi vårt försvarsspel på den nivå som vi har gjort så kommer vi alltid ge oss själva chansen att vinna matcherna.

Till morgondagens match så får vi tyvärr avvara Mathias Andersson (skadad), Jakob Nystrand, Ponstus Svensson (bortresta) och Carl Jönsson (avstängd). Tidigare under säsongen så har hantrat de stora rotationerna i startelvan på ett ypperligt sätt och det finns ingen oro till varför vi inte ska göra det denna gången också. Vi har en fantastiskt bred trupp där alla kan rollerna ute på plan, vilket ger hela laget en stor trygghet.

Varmt välkomna till morgondagens match på Sandbyvallen, avspark 14:00.

/Martin Kindberg, assisterande tränare

Skribent: Martin Kindberg
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info