Hoppa till sidans innehåll

SSIF Herr: Första nyförvärvet för 2019 klart

2018-10-25 19:48
Drygt tre veckor har gått sedan säsongen avslutades, idag kan SSIF herr presentera sitt första nyförvärv inför den kommande säsongen.
  • Uppdaterad: 2018-10-25 19:48

Dino Becic är nu klar för tränarstaben säsongen 2019. Dino kommer senast från olika tränaruppdrag i Lunds BoIS de senaste säsongerna. 

I SSIF kommer Dinos huvudsakliga ansvarsområden att bli scouting av motståndarlagen samt ansvarig för U-laget.

Martin Kindberg, huvudtränare:
Jag lärde känna Dino under UEFA-B utbildningen under hösten 2018. Redan då blev jag varse om Dinos skarpa öga för att analysera spelet. Därför var det ingen tvekan om att höra av sig till Dino under säsongen när det uppstod ett behov av att scouta motståndare. Dino levererade analyser av yppersta klass. Under hösten så blev vår dialog allt tätare och nu blev övergången verklighet.

I och med rekryteringen av Dino så stärker jag upp en redan mycket kompetent ledarstab ytterliggare. Dinos närvarande på träningar och matcher kommer att lyfta oss ytterliggare en dimension. Nu får vi möjlighet att kunna träna spelarna mer individuellt under träningarna.

Jag är jättenöjd med rekryteringen och hälsar Dino varmt välkommen till Södra Sandby

Dino Becic:
Det här känns rätt på många plan. Varje steg framåt innebär ett stort steg för mig personligen. Nu kommer det fler träningar i veckan jämfört med tidigare klubbar, vilket även kommer kräva mer av mig som tränare.

Både jag och Martin delar samma syn på hur fotboll ska spelas. Men även samma syn på förberedelser inför träningar och match. Eftersom vi blir fler i tränarstaben har vi chansen att arbeta intensivare på träningarna med exempelvis grunder i försvars- och anfallsspel.

Sedan har vi bestämt att när tävlingssäsongen drar igång igen så kommer jag även fortsätta i rollen som scout för motståndarlagen, vilketjag gillar skarpt. Jag tycker om att plocka fram smådetaljer i spelet och jag hoppas att de kommer hjälpa spelarna och Martins arbete.

Provspelare
För spelare som önskar att komma och provträna med oss. Var vänlig att hör av dig till huvudtränare Martin Kindberg innan antingen via 0708-477 556 eller This is a mailto link.

Vi kommer att träna tisdag och torsdag 19:30-21:00 i Södra Sandby.

Skribent: SSIF Herr
Epost: Adressen Gömd

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info