Tränarbyte - Södra Sandby IF - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Tränarbyte

2018-07-25 12:08
Masse lämnar uppdraget som herrseniortränare av familjeskäl
  • Uppdaterad: 2018-07-25 12:08

Mahsum Kartal, Masse, har varit huvudtränare för herrseniorerna sedan 1/10 2016. Med lite flyt så blev det div 4 direkt eftersom vi fick en vakant plats i den nordvästra serien. När nervositeten i laget satt sig efter några matcher så blev 2017 ett framgångsrikt år i fyran med en slutlig 5:e plats. Detta året har framgångarna fortsatt i den östra serien och laget har ett utmärkt slagläge inför hösten.

På vår nivå är det viktigt att vi alla prioriterar rätt. Även om man brinner för fotbollen, så måste familj, hälsa och jobb gå före. Det är trots allt en ideell verksamhet vi bedriver. Masse har kommit till den punkten att han måste prioritera familjen och därför lämnar han sitt uppdrag med omedelbar verkan. Vi tackar honom för den insats han gjort för herrseniortruppen och önskar honom lycka till i framtiden. Med den fotbollskompetens som du besitter Masse, är jag övertygad om att vi framöver får se dig i större sammanhang.

Ny huvudtränare blir Martin Kindberg. Martin har varit assisterande under Masses tid, så det blir en naturlig övergång. Håkan Hultgren fortsätter som målvakts/assisterande tränare och Johan Montgomery som materialare/lagledare. Vi räknar också med att komplettera ledarstaben med ytterligare en assisterande inom kort.

Jag önskar Martin lycka till med sitt nya uppdrag. Är det någon som har frågor, så är ni välkomna att kontakta mig.

/Olle

Skribent: Olle Fridolf
Epost: This is a mailto link

guldrubrik

guldpartners

silverrubrik

 silverpartners

SSIF-polare

Postadress:
Södra Sandby IF
c/o Olle Fridolf, Barrstigen 7
24732 Södra Sandby

Besöksadress:
Hällestadsvägen 6
24732 Södra Sandby

Kontakt:
Tel: 04658820
E-post: This is a mailto link

Se all info